Om- tillbyggnad Willys

mar 18, 2024

Reningsverket

 

”Adderalink i Motala hjälpte oss med tillbyggnad och ombyggnad av fastigheten Hökaren 1 (Willys, Jula, Arken Zoo) under 2021-2022. Vi var väldigt nöjda med allt arbete och alla kontakter. En riktigt tight tidsplan lyckades pressas ytterligare efter bra samarbete på plats under hela byggtiden.”

Karin Björklund, förvaltare & Joakim Martinsson, projektledare

Se fler projekt

Sommarhus

"AdderaLink Motala fick uppdraget att ta ansvar för totalentreprenaden vid byggandet av vårt nya sommarhus. Projektledaren har under hela processen styrt upp projektet och alltid haft full koll, han har dessutom aktivt arbetat med att få ned kostnaden för projektet...

Reningsverket

Reningsverket i Motala utökades med kontor och gemensamma utrymmen i 2 plan. Det gjöts även källare under 1/3 där aggregat och teknik huserar. Stommen utgörs av murad lättbetong och platsgjutna betongvalv.

LSS Boende Vinkelgatan Motala

Vi tackar SAMFASTIGHETER för förtroendet gällande uppförandet av ett nytt LSS-boende på Vinkelgatan i Motala. Klart hösten 2022.

Projekt Wetternmagasinet

Wetternmagasinet – Inglasning och balkong för servering. Här kommer mer text.

Arkiv

Sommarhus

"AdderaLink Motala fick uppdraget att ta ansvar för totalentreprenaden vid byggandet av vårt nya sommarhus. Projektledaren har under hela processen styrt upp projektet och alltid haft full koll, han har dessutom aktivt arbetat med att få ned kostnaden för projektet...

Reningsverket

Reningsverket i Motala utökades med kontor och gemensamma utrymmen i 2 plan. Det gjöts även källare under 1/3 där aggregat och teknik huserar. Stommen utgörs av murad lättbetong och platsgjutna betongvalv.